Sempervivum

Oersterke planten voor geweldige creaties, onze Sempervivum arrangementen zijn een aanrader voor de zomerse tuin, terras of balkon. Je kan gerust op vakantie gaan, deze planten kunnen heel lang overleven zonder water te krijgen. Zulke sterke planten moet je hebben!

Pompoenen

We houden van de herfst! Wat is het toch gezellig om de kleuren van de herfst in huis en tuin te halen! Mooie arrangementen met sierpompoenen voor binnen en buiten. Ontdek je favoriet assortiment!

Terrariums

Terrariums zijn fascinerende, kleine mini-tuintjes met een speciaal microklimaat. En het beste is, je kan er lekker veel verschillende planten in kwijt, zodat het een echt kunstwerk wordt! We maken door het hele jaar heen steeds nieuwe collecties. Wil je hier meer over weten?

Droogbloemen

Wist je dat droogbloemen een eeuwige decoratie voor in huis kunnen zijn? We werken graag met droogbloemen omdat je er zo veel verschillende arrangementen mee kunt maken. Gedroogde bloemen behouden de kleur en vaak zelfs de geur! Benieuwd naar meer?

Bloembollen

Sinds de eerste dag van MBDesigned houden wij van bloembollen! Voor ons is het dan ook al vanaf december bloembollenseizoen. In glas, in mand, met hout of in keramiek. We kunnen geen genoeg krijgen van mooie bollen arrangementen. Jij ook niet?

Het speciale moment

Feestdagen

Een bijzonder assortiment voor bijzondere dagen in het jaar. Zoek je een sprankelend assortiment voor kerst of pasen? Laat je inspireren of maak direct een afspraak in onze showroom!

Kerst

Kerstsfeer in huis: wij houden ervan als het met Kerstmis fonkelt en glittert in huis! MBDesigned biedt een stijlvol assortiment plantenarrangementen voor elke smaak. Ontdek hier onze kerstcollecties!

kerst

Pasen

Met Pasen brengen mensen graag een beetje kleur in huis en tuin. MBDesigned biedt een vrolijk assortiment in schalen, manden of zinken potten voor binnen en buiten. Ontdek hier onze Paascollecties!

pasen

Moederdag

Wij houden van verrassingen, vooral voor Moederdag! Ons assortiment aan geselecteerde plantenarrangementen heeft voor iedereen wat te bieden, of het nu gaat om sierlijke combinaties in glas of uitbundige combinaties in zinken potten, bij MBDesigned vindt iedereen wat hij zoekt!

moederdag